Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Goede AVP verzekeringen (Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren)

Een AVP aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren is een zeer belangrijke verzekering want deze dekt de schade die u, uw kinderen of uw huisdier andere toebrengt. Een bal door het raam, een voetganger die u met uw fiets het ziekenhuis inrijdt, uw peuter die het rek met serviesgoed van de Blokker omtrekt, het wordt allemaal vergoed door de AVP aansprakelijkheidsverzekering. Mits u deze hebt afgesloten natuurlijk.

Er zijn veel verzekeraars die een AVP aansprakelijkheidsverzekering particulieren aanbieden, maar welke zijn de beste? Hieronder vind u hoede verzekeraars op AVP gebied. Klik op de naam voor meer informatie over hun AVP aansprakelijkheidsverzekeringen.

 

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.