Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Alle informatie over autoverzekeringen

Iedereen die in Nederland een auto bezit is verplicht om zich te verzekeren tegen schade die hij anderen kan toebrengen. Op die manier kun je er vanuit gaan dat je je kosten vergoed krijgt als je door iemand aangereden wordt.

De verplichte (WA) verzekering voor de auto sluit je dus af voor schade die aan anderen toebrengt. Daarnaast zijn er nog meer autoverzekeringen af te sluiten. Verzekeringen voor schades die je aan je eigen auto toebrengt, maar ook verzekeringen die de schade dekt van passagiers die bij jou in de auto zitten als je een ongeluk veroorzaakt. Deze dekkingen kunnen best complex zijn, want wat valt er wel en niet in zo'n verplichte of aanvullende verzekering?

De antwoorden op alle vragen rond het verzekeren van je auto en de inzittenden kun je hier vinden.

Meer informatie over de autoverzekering

 

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.