Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Informatie DAS rechtsbijstandverzekering

DAS is de meest bekende aanbieder van rechtsbijstandverzekeringen in Nederland. En dat is niet verwonderlijk want DAS verzorgt uitstekende rechtsbijstandverzekeringen voor zowel ondernemers als particulieren.

De Consumentenbond testte in mei 2014 de rechtsbijstandverzekeringen en wederom kwam DAS als beste uit de bus. 


Jaarlijks levert DAS meer dan 150.000 juridische adviezen en maandelijk ronden ze meer dan 9.000 dossiers af. Naar tevredenheid want meer dan 80% van de DAS klanten met een juridische zaak beveelt deze rechtsbijstandverzekeraar aan.

De basisverzekering van DAS dekt rechtsbijstand bij conflicten op medisch gebied, verkeer, vakantie, personenrecht, ouderschap, erfrecht, pensioen en sociale zekerheid. Daarnaast zijn er drie modules met extraa dekking:

Consumeren en Wonen
Deze module geeft een dekking op rechtsbijstand bij conflicten die zijn ontstaan na het kopen of aannemen van goederen en diensten. Maar ook geschillen met banken en verzekeraars en met onderwijsinstellingen vallen onder deze module.

Op het gebied van wonen geeft de module Consumeren en Wonen van de DAS rechtsbijstandverzekering dekking bij conflicten met o.a een aannemer, buren, de plaatselijke en landelijke overheid, tijdelijke huurders en voormalige eigenaren van uw woning.

Werken
De aanvullende module Werken van de DAS rechtsbijstandverzekering geeft dekking bij conflicten met arbeidsgeschillen en tuchtzaken in relatie tot uw werk.

Belasting en Vermogen
De module Belasting en Module tenslotte zorgt er voor dat u gebruik kunt maken van uw DAS rechtsbijstandverzekering bij conflicten met de Belastingdienst, met vermogensbeheerders maar ook bij mediation bij een echtscheiding.

Kenmerken DAS rechtsbijstandverzekering
 

 

  • Uitstekende rechtsbijstandverzekering vanaf 12,04 euro per maand.
  • Best geteste rechtsbijstandverzekering door de Consumentenbond.
  • Uitgebreide dekking met keuze uit diverse modules zodat u zich niet onnodig duur hoeft te verzekeren.

 

Over DAS rechtsbijstandverzekeringen
DAS maakt juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. In 1963 waren ze een pionier op dit gebied in een tijd dat het voor mensen nauwelijks mogelijk was om hun recht te halen. Tegenwoordig zij ze nog steeds één van de grootste aanbieders van betaalbare rechtsbijstandverzekeringen en een echte specialist op dit gebied.

DAS beschikt over meer dan 600 juridische experts op meer dan 40 rechtsgebieden. Voor ieder conflict heeft DAS daarom de juiste kennis in huis waarvan u als klant gebruik kunt maken. In het hele land heeft DAS kantoren waar de medewerkers altijd beschikbaar zijn voor vragen en advies.