Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Reisverzekeringen vergelijken

De beste manier om reisverzekeringen te vergelijken is via de verzekeringsvergelijker HoyHoy (voorheen de Verzekeringssite). Iedere maand worden hier een kleine 60.000 verzekeringen vergeleken. Een team van ruim 30 mensen werkt aan het intelligente vergelijkingssysteem dat niet alleen de prijzen van verzekeringen met elkaar kan vergelijken maar ook de inhoud. Zo kunnen ze de verzekeringen tonen die voor u het meest interessant zijn.

Het systeem werkt eenvoudig. U vult een paar relevante gegevens in, en vervolgens krijgt u de drie goedkoopste autoverzekeringen te zien die aan uw eisen en wensen voldoen. Vervolgens kunt u deze verzekering meteen afsluiten of een officiële offerte aanvragen.

Grote besparing op uw reisverzekering

HoyHoy garandeert dat u de verzekeringen nergens anders goedkoper kunt afsluiten (laagste prijs garantie). Soms worden er ook kortingen gegeven op de verzekeringen.

HoyHoy vergelijkt zowel kortlopende als langlopende (doorlopende) reisverzekeringen. Het is opvallend hoe groot de verschillen in prijs tussen de verschillende reisverzekeraars zijn. HoyHoy is een website om reisverzekeringen te vergelijken die dat op een snelle en eenvoudige manier duidelijk maakt.
 

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.