Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Reisverzekering voor zakenreizen

Let op! De naam reisverzekering doet vermoeden dat een reisververzekering alle soorten reizen dekt. Maar eigenlijk zou vakantieverzekering een betere naam zijn. Een standaard reisverzekering dekt namelijk geen zakelijke reizen.

>>> TIP:  Kijk hier voor goede reisverzekeringen


Module zakelijke reizen
Voor zakenreizen moet dus een aparte reisverzekering worden afgesloten. Gelukkig bieden veel verzekeraars een module zakelijke reizen aan bij hun reisverzekering. Schakel deze module aan en u bent ook tijdens uw zakenreizen goed verzekerd conform de regels en dekkingen van uw normale reisverzekering.

Tijdens de zakenreis gaan er vaak computers en tablets mee. Een goede zakelijke reisverzekering geeft daarom een goede vergoeding voor verloren of gestolen laptops en tablets..

En natuurlijk gelden alle vergoedingen voor de normale reisverzekering nu ook voor een zakenreis. Dat geldt ook voor de annuleringsverzekering, dat erg handig kan zijn omdat zakelijke reizen wel eens uitgesteld of aangepast worden.
 

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.