Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Informatie buitenhuisdekking bij inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzekert u zich in eerste instantie tegen schade aan de inboedel in uw woonhuis. Maar de dekking gaat vaak verder. Veel verzekeringsmaatschappijen bieden namelijk een buitenhuisdekking aan bij hun inboedelverzekering. 

Bij al die verzekeringen met buitenhuisdekking geldt vaak een vergoeding van dagwaarde en een maximale vergoeding. Denk daarbij aan apparaten als een smartphone of een tablet die vaak buitenshuis worden gestolen. Bent u niet tevreden over de maximale dekking door uw inboedelverzekering dan kunt u vaak een aanvullende dekking voor buitenhuis afsluiten. Ook kunt u uw spullen vaak via de reisverzekering verzekeren, maar dan geldt de dekking alleen als u op vakantie bent.

Over diefstal gesproken. De verzekeraars stellen meestal wel eisen aan hoe u met uw spullen omgaat. Diefstal van spullen die uit een onbeheerde auto gestolen worden terwijl ze van buitenaf zichtbaar waren worden vaak niet vergoed.

Wilt u een goede inboedelverzekering met buitenhuisdekking zodat uw spullen ook elders verzekerd zijn? Kijk dan bij goede inboedelverzekeringen.

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.