Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Informatie Aegon opstalverzekering

Aegon biedt een goede maar ook heel betaalbare opstalverzekering. Verzeker uw huis goed tegen o.a. brandschade, inbraakschade en waterschade tegen een scherpe prijs.


Wat kost een Aegon opstalverzekering

Maar wat kost een Aegon opstalverzekering dat precies? Doe hieronder een premieberekening en ontvang de laagste prijs.Kenmerken Aegon opstalverzekering

  • Bijgebouwen (bijv. schuur en/of garage) standaard meeverzekerd
  • U kunt kiezen voor een gewone opstalverzekering op een allrisk opstalverzekering (met dekking van schade door eigen schuld).
  • Aegon Schade Service is 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend.
  • Glasverzekering is optioneel.Informatie Aegon

Aegon is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Naast woonverzekeringen biedt Aegon ook autoverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, ongevallenverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en huisdierverzekeringen.

Daarnaast kun je via Aegon ook sparen en beleggen. Ze verstrekken hypotheken en kunnen je pensioen regelen.


 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.