Gratis Verzekeringsinformatie

Alles over verzekeringen duidelijk uitgelegd

Goede zorgverzekeringen

Ieder jaar in november komen de zorgverzekeraars met hun informatie en prijzen van de zorgverzekeringen van het komend jaar. Een belangrijk moment want hun prijzen, dekkingen en voorwaarden staan voor een jaar vast, en als consument mag je alleen per 1 januari van zorgverzekering veranderen (opzeggen voor 1 januari, afsluiten nieuwe zorgverzekering voor 1 februari). Wil je een nieuwe zorgverzekering, wacht dan dus niet te lang!

Doordat de prijzen, maar ook de voorwaarden en dekkingen ieder jaar veranderen kan een zorgverzekering die het ene jaar nog tot de beste zorgverzekeringen behoort het andere jaar onder gemiddeld presteren. Vooral op het gebied van de prijzen van de zorgverzekeringen worden de kaarten ieder jaar helemaal opnieuw geschut. Het is dus erg belangrijk dat je ieder jaar in december even naar je zorgverzekering kijkt en deze vergelijkt met andere interessante zorgverzekeringen. Als je tenminste ook het komend jaar goed verzekerd wilt zijn tegen een lage prijs.

Een overzicht van de beste zorgverzekeringen vind je op de website Zorgverzekeringsinformatie. Je kunt daar ook eenvoudig zorgverzekeringen met elkaar vergelijken via de beste pakketvergelijkers van zorgverzekeringen..

 

 Deze website is continue in ontwikkeling. 

Dagelijks worden er nieuwe onderwerpen en artikelen aan deze site toegevoegd. Staat de door u gezochte informatie er nog niet op? Even geduld dan a.u.b.

Regels verzekeraar zijn leidend
Op deze website geven wij u informatie over alle soorten verzekeringen. Het kan echter altijd voorkomen dat de regels bij een verzekeraar afwijken van de standaard. Raadpleeg daarom altijd de polis of website van uw verzekeraar.